Výsledky průzkumu zákaznické spokojenosti

Správa informačních technologií města Plzně má ve správě více než 100 městských organizací, přes 7000 počítačů a vyřizuje průměrně 1000 požadavků/měsíc.Tak jako každý rok i letos probíhal průzkum zákaznické spokojenosti, v rámci něhož jsme se zákazníků dotázali na jejich spokojenost s našimi službami.

Průzkum zákaznické spokojenosti proběhl ve Správě informačních technologií letos již jedenáctým rokem. V roce 2019 vyplnilo dotazník celkem 563 uživatelů, děkujeme všem, kteří se průzkumu zúčastnili a máme radost, že počet vyplněných dotazníků neustále roste.

Celkové hodnocení bylo 1,483, kdy největší spokojenost projevovali klienti se schopností rozpoznat problém, chováním a komunikací pracovníků SITMP, naopak největší nespokojenost panovala s Wi-fi připojením v budově, tiskovým řešením a vzdáleným přístupem.

Nejlepší známku – 1,153 jsme získali v kategorii “zadávání požadavků přes telefon”, největší zlepšení oproti loňskému roku nastalo v oblasti vnímání důvěry a zabezpečení dat, a to téměř o 0,2 bodů.

Děkujeme našim zákazníkům za spolupráci a samozřejmě našim spolupracovníkům, díky nimž jsme i letos dosáhli velmi pozitivního výsledku.

Kompletní výsledky průzkumu jsou k dispozici ZDE.

 

 





Další novinky
24. 7. 2021

Registrace do kroužků v Centru robotiky spuštěna

Léto je v plném proudu, ale už teď je dobré myslet na podzim…🍁🍂🍂 Naše Centrum robotiky, místo plné poznání a zábavy pro všechny malé vědátory, spustilo přihlašování...
9. 10. 2023

Centrum robotiky píše blog pro učitele

Nový blog pro pedagogy začal psát náš úsek Centrum robotiky. Každý čtvrtek vychází na adrese rouzni.centrumrobotiky.eu nový článek o využití digitálních technologií ve školách....
19. 7. 2018

Využití dronu při inspekci konstrukčních prvků výrobních hal

Úsek Drony ze Správy Informačních Technologií města Plzně společně se soudní znalkyní paní Miloslavou Pošvářovou provedli jako první v ČR inspekci konstrukčních prvků výrobních...


HelpDesk

Potřebujete odbornou pomoc?

Volejte: 378 035 555
Pište: helpdesk@plzen.eu
Zadávejte: https://cd.plzen.eu


Odesláním souhlasíte s našimi podmínkami zpracování osobních údajů.